Goede doel Dobbe Lentefestival
Goede doel Dobbe Lentefestival

Jeugdland Pijnacker

Jeugdland is een speelweek voor de basisschooljeugd (5 t/m 12 jaar) van Pijnacker. Jeugdland wordt gehouden in de laatste week van de zomervakantie. De opzet van Jeugdland is om de kinderen op een speelse manier te laten wennen aan het schoolritme, door ze sportief, sociaal en creatief bezig te houden.

De Nootdorpse Vakantieweek

 De Nootdorpse Vakantieweek is een stichting die jaarlijks een activiteitenweek organiseert voor ongeveer 500 Nootdorpse kinderen in de leeftijdsgroep van 5 t/m 12 jaar. Het ontbreken van vakantieperspectief wordt bij verschillende kinderen zowel structureel als incidenteel veroorzaakt door de financiële beperkingen van het gezin waarin zij opgroeien. Deze gevallen komen tegenwoordig gelukkig nog maar weinig voor, waarmee het algemene doel is om alle deelnemende kinderen de leukste week van het jaar te bezorgen.

Goede doel Dobbe Lentefestival

VUmc (vonk)

Het VUmc in Amsterdam doet al ruim 40 jaar onderzoek naar kinderkanker. Dat kunnen zij doen dankzij VUmc Onderzoek Naar Kinderkanker (VONK). VONK heeft in die jaren bijgedragen aan de gestegen overlevingskansen van kinderen met kanker van 60% naar 75%! Toch is kinderkanker nog steeds de meest dodelijke ziekte bij kinderen in Europa. Daarom streven zij naar meer dan 95% kans op genezing! 

Per verkochte dag/avond kaart gaat er 1,- naar het goede doel